DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Spændende kurser, oplæg og festivaller i branchen!

Det er et travlt og inspirerende efterår i hele kunst- og kulturbranchen – og det bugner med spændende tilbud, aktiviteter, oplæg og festivaller. Der er med andre ord rig mulighed for videndeling på tværs af faggrupper og fagområder – og vi vil anbefale vores medlemmer løbende at holde øje med de forskellige initiativer, som vil ruste jer godt til fremtidens arbejdsmarked og fagligheder.

Vi forsøger at holde vores kalender løbende opdateret med de mest relevante aktiviteter – både interne og eksterne, så du nemt kan få et overblik.

I juni måned afholdes der fx Scenekunstens Årsmøde, CPH STAGE, årets store teaterfestival i København og på Frederiksberg,  hvor du over 10 dage kan opleve nogle af årets bedste danske forestillinger og se internationale turnéhits, foregår også i juni – og så afholder Bæredygtigt Kulturliv NU i samarbejde med Dansk Teater den 6. juni et spændende oplæg, hvor de præsenterer et såkaldt Acceleratorprogram, som er et pilotprojekt, der har til formål at accelerere og understøtte omstillingen til bæredygtige produktionsvaner for danske teatre med Green Book Theatre som overligger.

Følg med i Danske Scenografers kalender!