DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

World Stage Design 2025 – hold dig opdateret, hvis du vil indstille dit værk

World Stage Design (WSD) er en international OISTAT festival, som afholdes hvert 4. år, der har til formål at forbinde skabere, udøvere, kunstnere og publikum til fejring af performancedesignere, teaterarkitekter og teknikere i forbindelse med teater, performance og live-begivenheder. Det er altså en festival for også vores medlemmer, faggrupper og fagområder. WSD har været afholdt mange steder i verden efterhånden!

WSD har udviklet sig til at være en samlet paraply for OISTAT World Congress og fire forskellige begivenheder, International Theatre Design Exhibition, Scenofest, Theatre Architecture Competition (TAC) og Technical Invention Prize (TIP).

I 2025 afholdes World Stage Design i Sharjah, De Forenede Arabiske Emirater, fra den 18. oktober til den 25. oktober.

Læs mere på OISTAT’s hjemmeside om World Stage Design, herunder også de forskellige tilmeldingsfrister, krav mv.

Danske Scenografer har deltaget ad flere omgange – bestyrelse, studietur og sekretariat – men indstiller ikke særskilt til festivalen. Det er derimod den enkelte kunstner, som skal tilmelde og indstille sig selv – som vi har omtalt tidligere.

Vi følger spændt med på sidelinjen til den betydningsfulde og store festival – og er særligt glade for, at vores repræsentant i OISTAT, scenograf og kostumedesigner Lise Klitten, følger det tæt og opdaterer løbende.

Læs mere om Danske Scenografers generelle samarbejde med OISTAT her.