DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Scenekunstens Årsmøde 3. juni 2024

Igen i år er der lagt op til et fantastisk program, når scenekunstbranchen samles til årsmødet 2024 i Skuespilhuset.

Årsmødet giver dig god mulighed for at blive inspireret på tværs af branchen, at netværke på kryds og tværs og at mødes med kolleger i uformelle rammer.

Programmet og de forskellige oplæg tager udgangspunkt i overemnet ‘Fremtidens scenekunst’ og vil bl.a. komme omkring: Hvordan vi skaber fremtidens arbejdsliv i balance? Hvad kan vi bruge et kulturens svanemærke til?  Hvordan arbejder vi bæredygtigt i kunsten og produktionen? Og mange flere gode perspektiver på de udfordringer, vi står overfor. Der er oplæg og dialogmøder i løbet af hele dagen fra kl. 10-15, og en billet koster 250 kr.

Der er inviteret masser af scenekunstområdets aktører med til at udfolde temaet ud fra deres perspektiver og som afsæt for dagens mange formelle og uformelle samtaler. Danske Scenografer bidrager bl.a. til ‘Fremtidens kritik’.

Scenekunstens Årsmøde er arrangeret af CPH STAGE i samarbejde med ISCENE, Dansk Teater og DDSKS.

Læs det fulde program for årsmødet og tilmeld dig her.