DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Workshop om kreditering indenfor film/tv 22. august

I Danske Scenografer vil vi gerne invitere alle medlemmer ind til en workshop, hvor vi sammen kortlægger og drøfter ønsker til og udfordringer med kreditering indenfor film og tv-området. Vi følger op med en lignende workshop for kreditering på scenekunstområdet.

Vi oplever ofte udfordringer med netop kreditering, som vi ønsker at gøre op med. Det vil vi gerne med nogle anbefalinger til både arbejdsgivere, medlemmer og branchen generelt.

Det kan fx være en udfordring, når en production designer overtager en sæson af en serie, som allerede består af en visuel identitet. Vi oplever også produktioner, der krediterer kreativt og i nye formater.

Krediteringen er vigtig for kunstneren, men også for administrationen af eventuelle rettighedsmidler, da vi som udgangspunkt fordeler midler på baggrund af data, hentet fra rulletekster og deraf kreditering her.

Vi vil meget gerne have alles stemmer i dette arbejde – de nye, de erfarne, forskellige køn, aldre osv. Derfor håber vi på at se mange af jer til en indsigtsfuld og konstruktiv eftermiddag sammen.

Workshoppen finder sted i Danske Scenografer den 22. august kl. 16-17.30 – og du melder dig som vanligt nemt til her på hjemmesiden. Husk tilmelding!