DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Efteruddannelse på Film- og Scenekunstskolen

Vi tilbyder løbende efteruddannelsesaktiviteter og kurser her i Danske Scenografer – nogle mere besøgte end andre. Efterårets aktiviteter er på trapperne, og vi oplever, at særligt videndeling blandt fagfæller er relevante, så vi håber på at se jer til inspirationsaftener i efteråret.

Udover vores egne aktiviteter, vil vi også slå et slag for de mange relevante og spændende efteruddannelsesaktiviteter, som både Den Danske Filmskole og Den Danske Scenekunstskole udbyder.

Læs mere om Filmskolens efteruddannelsesaktiviteter på deres hjemmeside. På Filmskolen har man udvidet efteruddannelsesporteføljen betydeligt og udviklet skræddersyede kurser og arrangementer, der afspejler de skiftende nationale og globale film- og mediemarkeder. I efteråret udbydes derfor et varieret og aktuelt udvalg af kurser, konferencer, workshops, seminarer og andre arrangementer, som alle er designet til at tackle industriens nuværende udfordringer og bane nye veje i dens kunstneriske og ledelsesmæssige udvikling, bl.a. konferencen “PICTURE THIS 24: Small Hacks, Big Wins“, Unreal – Hvad kan det? og Sådan designer og styrer man et virtuelt produktionssæt.

Læs mere om Scenekunstskolens efteruddannelsesaktiviteter på deres hjemmeside. Her kan du fx deltage i kursus om bæredygtigt design eller kursus i ‘SPATIAL AND GENERATIVE MUSIC COMPOSITION WITH LUGH O’NEIL’ .

Vi kan desuden fortælle, at Den Danske Filmskoles optagelsesudvalg nu har udvalgt 6 nye studerende, som starter på Production design linjen den 20. august. Vi glæder os til at følge med på sidelinjen!