DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

A-kasse

FTFa (Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse) er den a-kasse, som Danske Scenografer er tilknyttet. DS anbefaler FTFa, fordi det er den a-kasse, der kender vores arbejdsområde med et særligt kunstnerteam, ligesom den er prisattraktiv med god service. Læs mere om det særlige kunstnerteam med speciale indenfor netop vores medlemmers område her.

Du kan med fordel holde dig opdateret på a-kassen FTFa’s hjemmeside om de mange gratis og relevante kurser og aktiviteter, der udbydes. 

A-kasse

FTF-A (Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles Arbejdsløshedskasse) er den a-kasse, som Danske Scenografer er tilknyttet. DS anbefaler FTF-A, fordi det er den a-kasse, der kender vores arbejdsområde med et særligt kunstnerteam, ligesom den er prisattraktiv med god service. Læs mere om det særlige kunstnerteam med speciale indenfor netop vores medlemmers område her.

Du kan med fordel holde dig opdateret på FTF-A’s hjemmeside om de mange gratis og relevante kurser og aktiviteter, der udbydes.