DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Forsikringer hos Runa Forsikring

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Runa Forsikring. Men som medlem af Danske Scenografer kan du!

Som medlem i Danske Scenografer har du adgang til de fordelagtige private forsikringer i Runa Forsikring, som er en del af LB Forsikring. 

Runa Forsikring er et medlemsejet forsikringsfællesskab, som ad flere omgange er kåret bedst i test og service.

Du kan købe alle privatforsikringer hos Runa, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere.

Er du stadig studerende, har Runa også en særlig studieforsikring til dig, så du også i din studietid er godt dækket ind.

Du kan læse mere og kontakte Rune Forsikring på deres hjemmeside runa.dk .

Erhvervsforsikringer

Hvis du har mindst én privat forsikring i Runa Forsikring, har du adgang til fordelagtige forsikringer i LB Erhverv, som specialiserer sig i forsikringer til selvstændige. Da mange af Danske Scenografers medlemmer arbejder som selvstændige i forskellige udgaver, er det også relevant at tilbyde gode forsikringsløsninger på dette område. LB Erhverv gør forsikring nemt og giver dig og din virksomhed tryghed i dagligdagen, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Vi har i samarbejde med LB Erhverv vurderet hvilke erhvervsforsikringer, der er mest relevante for vores medlemmer

Mange af jer oplever, at det er uoverskueligt og tidskrævende at finde rundt i forsikringsjunglen. LB Erhverv gør forsikring nemt og giver dig og din virksomhed tryghed i dagligdagen, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed og som i Runa Forsikring får du den bedste forsikring til en konkurrencedygtig pris.
Læs om erhvervsforsikringer