DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Forsikringer i Runa Forsikring

Bliv godt forsikret hos Runa Forsikring

Ikke alle kan blive forsikret hos Runa Forsikring. Men som medlem af Danske Scenografer kan du!

I Runa Forsikring får du ikke bare gode private forsikringer, der gang på gang er kåret bedst i test og god service. Du bliver også en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab, hvor omdrejningspunktet for alt, vi gør, er dig – og alle andre medlemmer.

Runa driver en forretning, der handler om at skabe fordele for vores medlemmer. Og er kendt for at være der, når de har brug for dem. Det kan du blandt andet se ved at læse medlemmernes anmeldelser af Runa på Trustpilot.

Forsikringer til dit behov

Du kan købe alle privatforsikringer hos os, så det dækker dine behov, uanset hvor du er i livet. Det gælder fx indboforsikring, husforsikring, bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, børneforsikring, sundhedsforsikringer og meget mere. Når du har haft en indboforsikring hos os i 3 år, er du i øvrigt berettiget til vores loyalitetsrabat. Det betyder, at du kan få en årlig rabat på stort set alle forsikringer, hvis resultater er så gode, at vi kan udbetale rabatten. De sidste 10 år har vi udbetalt over 1 mia. kr. i rabatter til vores medlemmer.

Glæd dig til vores digitale løsninger, og at vi vil forhindre skader

Som medlem får du mere end bare en god forsikring hos os. Glæd dig også til: Prisbelønnede digitale løsninger. Du kan købe og ordne dine forsikringer, når det passer dig. Eller få hjælp nu og her, hvis du står med en akut skade. Sammen med dig vil vi forhindre skader. Vi vil arbejde på at bruge de muligheder ny teknologi giver os for at forudse og forhindre skader. Ikke for at tjene penge, men for at sikre dig bedst muligt. Læs mere om Runa Forsikring