DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Find en kollega inden for forbundets fagområder

Danske Scenografer er en forening for professionelle fagpersoner, der arbejder inden for scenekunst, film/tv, udstilling mv., som bl.a. konceptuerer, skaber og designer fortællinger i rum. Det er fx scenografer, production designere, kostumedesignere, lysdesignere, lyddesignere, videodesignere m.fl.

Hvis du søger en ny kollega eller en profil inden for disse fag, har du mulighed for at kigge ind i vores database ‘Find en fagperson’, hvor du kan få et overblik over fagpersoner inden for de forskellige brancheområder. Personen er præsenteret med titel, kontaktoplysninger og link til sin professionelle side og har oprettet sig frivilligt.

Vi håber selvfølgelig, at du vil benytte dig af siden, hvis du søger en kollega og fagperson inden for fagområderne.