DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Workshops om bæredygtighed – kostume og filmproduktion

Danske Scenografer har et stort fokus på bæredygtighed og følger derfor med, når aktører i branchen tager initiativ til spændende oplæg og events, som kan gøre os klogere.

Vision Denmark holder den 16. maj en heldags workshop om ‘Vejen til en mere klimavenlig kostumeafdeling’. Workshoppen afholdes i DR og er bl.a. målrettet kostumedesignere og alle andre der arbejder med kostumer i film- og tv-branchen.

Læs mere om kostume-workshoppen på Vision Denmarks hjemmeside, hvorfra tilmelding også foregår.

Den 11. juni afholder Vision Denmark og Bæredygtig Film og TV produktion et heldags seminar for bl.a. jer, som arbejder inden for film- og tv-branchen. Til seminaret bliver I sammen inspireret til hvordan et smartere forbrug og en bedre udnyttelse af materialer, kan medvirke til en langt mere klimavenlig branche. Du vil også lære, hvordan de nye værdifulde netværk og samarbejder på tværs af branchen er med til at reducere forbruget, økonomien og CO2-udledningen på de danske film- og tv-produktioner.

Læs mere om seminaret her.