DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Kom bagom Create Denmark den 4. april

Danske Scenografer er medlem af forvaltningsorganisationen og forhandlingsfællesskabet Create Denmark. Det har vi været siden oprettelsen i 2016.

Create Denmarks primære opgave er at indgå aftaler vedrørende on demand udnyttelse af danske dramaserier og andre audiovisuelle produktioner på vegne af mange tusinde kunstnere. Create Denmark ønsker igennem et bredt samarbejde at skabe værdi for rettighedshaverne og derved værne om rammerne for dansk kultur og kunstnerisk kreativitet i en digital verden, hvor udbredelsen af streamingtjenester ændrer vores forbrugsvaner og den måde, vi konsumerer film, serier og tv.

Vi er glade for det gode tværfaglige samarbejde, der eksisterer i Create Denmark, som kommer og alle til gavn, når der fx skal forhandles om rettighedsbetaling med de store amerikanske streamingtjenester. Vi står uden tvivl stærkere sammen.

Men vi anerkender også, at det kan være svært at få indsigt i forhandlinger, processer og samarbejdet generelt. Derfor har vi inviteret Create Denmarks direktør og juridiske konsulent til en medlemsaften for at fortælle om organisationen, processer, forhandlinger mv. I vil have mulighed for at stille spørgsmål og forhåbentlig få svar på disse.

Meld dig til medlemsmøde den 4. april kl. 16.30-18.00 lige her på hjemmesiden. Vi håber på at se rigtig mange af jer!