DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Vil du med til Bodil Prisen 2024?

Vi har billetter i overskud til showet, som finder sted lørdag den 16. marts kl. 20.00 i Folketeatret, Nørregade. Vil du med? Så skynd dig at sende en mail til ds@scenograf.dk – det er først til mølle, og Danske Scenografer sidder sammen. Vi skal høre fra dig senest 12. marts.

Danske Scenografer støtter hvert år Bodil Prisen, da det er en vigtig platform for synlighed og anerkendelse af vores fag.

Der uddeles mange priser til showet, men den vigtigste er naturligvis den, der tildeles for Årets Scenografi! 🙂 Det er vores helt egen pris, som komiteen dog udpeger vinderen af. Vores statuette har vi døbt Bahs Prisen, og den har de sidste år – og flere år frem – været designet af kunstneren Louise Hindsgavl.

Her kan du læse mere om sidste års vinder.