DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

AFLYST: Medlemsmøde om Create Denmark – kom bagom organisation og processer

AFLYST: Medlemsmøde om Create Denmark – kom bagom organisation og processer

Hvornår

april 4, 2024    
16:30 - 18:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Vil du vide mere om Create Denmark? Møde organisationen bag? Have indsigt i forhandlinger, processer? Til dette medlemsmøde får du mulighed for at spørge om stort og småt!

I 2016 besluttede flere kunstnerforbund sig for at slå sig sammen for at stå stærkere i forhandlinger om rettighedsbetaling fra streamingtjenesterne. Create Denmark blev derfor oprettet som selvstændig forvaltningsorganisation og forhandlingsfællesskab. Indtil for nylig har direktør Kasper Halkier været den eneste ansatte, og i november 2023 tiltrådte Trine Jorst som juridisk konsulent. Trine og Kasper har et tæt samarbejde med Creates bestyrelse om drift og udvikling.

I regi af Create er der bl.a. forhandlet aftaler med Netflix, Viaplay, TV2 m.fl. – og der arbejdes på at indgå flere aftaler. Men aftalerne er komplekse og nogle omfattet af strenge fortrolighedsklausuler. Det udfordrer naturligvis kommunikationen.

Flere medlemmer er nysgerrige på Create som organisation, processer omkring flow på rettighedsmidler og ikke mindst forhandlinger og samarbejdet med bestyrelsen.

Vi er derfor rigtig glade for, at Kasper og Trine ‘kigger online forbi’ på teams den 4. april kl. 16.30-18.00 og giver god indsigt i de forskellige forhold, hvor alle medlemmer har mulighed for at spørge om stort og småt.

Vi håber på at se rigtig mange af jer til medlemsmødet – tilmeld dig her via hjemmesiden.

 

 

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.