DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Open Call – netværksgruppe om det bæredygtige arbejdsliv

Tilbage i november 2023 afviklede vi en bæredygtighedssalon med fokus på et bæredygtigt arbejdsliv for kunstnere. Det er et vigtigt emne inden for den sociale bæredygtighed, som optager os meget – og hvor vi har brug for endnu mere viden, redskaber og ikke mindst gode og stærke netværk, som kan fremme og inspirere videndeling og løsninger.

Til salonen præsenterede Julie Dinesen fra Aron, Center for bæredygtigt arbejdsliv, resultaterne af et stort projekt om at fremme det bæredygtige arbejdsliv for kunstarbejdere – bl.a. en værktøjskasse med dialogkort, specialfremstillet til netop at drøfte dette emne i vores branche. Projektet hedder GRO.

Vi tror på, at vi gennem netværk kan bidrage til en forandring, og Danske Scenografer vil derfor gerne facilitere en eller flere netværksgrupper med udgangspunkt i værktøjerne fra projekt GRO. Netværksgrupperne vil typisk bestå af 8 medlemmer og en mødeleder.

Vi håber derfor, at flere af vores medlemmer ønsker at være en del af denne netværksgruppe – og at vi også har nogle medlemmer, som har lyst til at facilitere processen som mødeleder. Mødelederen vil naturligvis blive klædt på til opgaven.

Send en mail til ds@scenograf.dk, hvis du gerne vil deltage – enten som medlem eller mødeleder. Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du ønsker at høre mere om initiativet. Der er frist for tilmelding den 1. marts 2024.

Læs mere om de konkrete værktøjer og projektet her.