DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Kom til Bæredygtighedssalon 7. november!

Vi glæder os til at byde jer til en ny Bæredygtighedssalon den 7. november. Denne gang om det bæredygtige arbejdsliv. Det foregår i Danske Scenografers lokaler på Kgs. Nytorv 21 B, kl. 16.30-18.00.

Salonen vil tage udgangspunkt i viden og erfaring fra projekt GRO, som arbejder for at fremme bæredygtige arbejdsliv for kunst- og kulturarbejdere. Vi får besøg af Julie Dinesen, partner, udviklings- og proceskonsulent fra Aron, som vil fortælle om projektet og guide jer igennem dialogværktøjet. 

Vi glæder os til at se jer og til en masse gode snakke på tværs. Emnet er vigtigt for os alle – også på tværs af branchen. Del endelig begivenheden og tag kolleger, arbejdsgivere og venner fra branchen med til en inspirerende aften!

Læs mere om salonen her.