DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Bedste scenografi – Ekko Shortlist Awards 2023

Production designerne Liselotte Justesen og Sabine Hviid havde æren af at afsløre og overrække prisen for ’bedste scenografi’ til Signe Pallesen for sin utrolige rumforståelse og troværdige indretning i Overtoners store og små rum. Signe Pallesen er uddannet arkitekt, og dette er hendes første arbejde på en film.

Som begge overrækkere fik understreget, er vores fag en utrolig vigtig ressource i at skabe og fortælle et rum og en historie. At production design-uddannelsen genetableres fra 2024 og denne gang på Filmskolen understreger netop fagets væsentlighed og vigtighed i film- og tv-produktioner.

Vi ønsker Signe Pallesen et stort tillykke med prisen!

Tak for lån af foto til Ekko Shortlist Awards og fotograf Emil Helms.

Læs mere om de nominerede.

Bedste scenografi, Ekko Shortlist Awards 2023, fotograf Emil Helms