DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

AFSLUTTET: Bæredygtighedssalon – ’Det bæredygtige arbejdsliv’

AFSLUTTET: Bæredygtighedssalon – ’Det bæredygtige arbejdsliv’

Hvornår

november 7, 2023    
16:30 - 18:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Danske Scenografer
Kgs. Nytorv 21 B, 3., København K, 1050

Den 7. november inviterer Danske Scenografers Bæredygtighedsudvalg til ny salon. Denne gang om det bæredygtige arbejdsliv. Det foregår i Danske Scenografers lokaler på Kgs. Nytorv 21 B, kl. 16.30-18.00.

Salonen vil tage udgangspunkt i viden og erfaring fra projekt GRO, som arbejder for at fremme bæredygtige arbejdsliv for kunst- og kulturarbejdere.

Kunst- og kulturarbejdere har svære arbejdsvilkår. Flere har jobs ved siden af det kunstneriske arbejde, andre forlader branchen, nogle har dårlig mental sundhed, og mange har svært ved at få arbejds- og privatliv til at balancere.

Projektet har udviklet et særligt værktøj, som kan anvendes for at iagttage og forbedre arbejdslivet for kunst- og kulturarbejdere – og dermed sikre et bæredygtigt arbejdsliv trods vilkårene og rammerne i branchen.

Julie Dinesen, partner, udviklings- og proceskonsulent fra Aron, vil fortælle om projektet og guide jer igennem dialog værktøjet.

Læs mere om projektet her >>

Vi glæder os til at se mange af jer – og invitér gerne kolleger i branchen med! Af hensyn til forplejning mv. bedes du tilmelde dig/jer her eller via mail til ds@scenograf.dk senest 1. november.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.