DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

LOF til Stockholm Lysfestival – begrænsede pladser

Som opfølgning på succesen ved Lyons lysfestival i 2022, inviterer Lysdesignernes Ophavsretsforvaltning (LOF) nu til Nobel Week Lights i Stockholm den 2. – 5. december 2023, hvor der igen vil være deltagelse af både scenografer/production designere og lysdesignere. Du kan læse mere om LOF her.

Program for turen:

Lørdag den 2. december rejser vi med tog fra København til Stockholm, hvor vi ankommer om eftermiddagen.

Vi bor på Hotel Hobo i centrum i 3 nætter, hvor alle bor på eneværelse.

Om aftenen er der åbningsfest for www.NobelWeekLights.se og festivalen er generøs: De vil med glæde invitere os alle til kunstnernes åbnings arrangement for festivalen, der finder sted kl. kl.18 på Nobelpris Museet. Vi får officielle invitationer til vores deltagere.

Søndag eftermiddag mødes vi alle til kaffe med festivalkoordinatoren Lara Szabo. Lara og #cphlysfest er gode venner, og der er danske lysdesignere fra LOF, der har lysværker med i festivalen i Stockholm.

Vi går sammen ud igen på festivalen søndag aften.

Mandag er der mulighed for sightseeing (eksempelvis Vasa museet), frokost og shopping, hvor I har fordel af den lave svenske krone. Mandag aften går vi igen ud i festivalen med anbefalinger fra arrangøren.

Tirsdag den 5. december rejser vi om formiddagen tilbage til København, og er hjemme igen ved aftenstid.

Det praktiske:

Deltagergebyret er 500 kr. LOF betaler togrejsen t/r og hotelophold i 3 nætter. Øvrige udgifter til mad m.m. er for egen regning.

Tilmelding til LOF’s sekretariat v/Maiken Dreyer Christensen på mch@tl.dk

Da der er begrænset antal pladser, er tilmelding ‘først til mølle’.