DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Studierejse til Senegal 2023

I 2023 går den store studierejse til fantastiske Senegal. Turen foregår over 10 dage inkl. rejsetid og udbydes til i alt 10 personer.

Der er et fuldt program for turen, som er planlagt til mindste detalje – og tiden bliver brugt på at opleve og sanse kunst, kultur og natur. Der vil være udflugter hver dag med lokale guider.

Der kan forekomme justeringer i programmet, men vi skal bl.a. opleve rundvisning i Dakar og se Villages Des Arts og afrikansk wrestling, besøge øen Goreé og fiskerlandsby Lac Rose, forbi den gamle bydel, Saint Louis og den hellige by Tuba, på bådtur og opleve mangroverne og Saloum Delta nationalpark.

Med andre ord – det bliver begivenhedsrigt!

Rejsedato, pris og tilmeldingsfrist
Der er afrejse den 9. november og hjemkomst den 18. november (med forbehold få mindre ændringer i datoer).

Prisen for deltagelse er 4.500 kr. pr. person og dækker flyrejse, intern transport og hotelophold. Du skal selv sørge for vaccinationer, forsikring mv., ligesom du selv betaler for mad og drikke, udover det, der indgår i rejseprogrammet. Rejsen bliver betalt af Scenografernes Rettighedsfond.

Der bliver overnatning på dobbeltværelser. Det er ikke sikkert, at der er mulighed for enkeltværelse, men er der det, vil det medføre yderligere egenbetaling, som vi ikke kender på nuværende tidspunkt. Er du interesseret i enkeltværelse, skal du gøre opmærksom på det ved tilmelding.

Du tilmelder dig via mail til ds@scenograf.dk. Der er frist den 14. maj 2023.

Ved for mange tilmeldte, trækkes lod om pladserne. Deltagere ved den seneste store studietur (Mexico 2019) vil få 2. prioritet ved lodtrækningen, og der oprettes en venteliste blandt afslagene. Både tilmelding og plads på venteliste forpligter – også økonomisk! Vær opmærksom på dette, når du melder dig til.

Du vil få besked senest 16. maj, om du har fået plads eller er kommet på venteliste. Herefter er der kort betalingsfrist. Din plads vil bortfalde, hvis deltagergebyret ikke indbetales inden for denne frist.

Et senere afbud kan medføre ekstra betaling til fx navneændring på billet mv., som du vil blive opkrævet.

Vi glæder os til at udbyde denne fantastiske studierejse – og ikke mindst til at opleve Senegals kultur og kunst gennem jer!