DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

En snak om freelancearbejde

Igen i år deltager Danske Scenografer på Kulturmødet Mors, og her sætter Carsten Burke Kristensen, Ditte Tygesen og Anne Schnettler fokus på freelancerens vilkår i branchen. I en omskiftelig tid søger flere freelancearbejdere, innovative og kreative metoder til at forbedre arbejdsmiljøet og arbejdsprocesserne på de danske kulturinstitutioner. Kan de eksisterende arbejdsmetoder og måder imødekomme disse ideér? Vi tager en snak om, hvordan arbejdspladserne kan tilpasse sig og værdsætte nye tilgange til arbejde og samarbejde.

Vi inviterer til paneldebat i Scenekunstens Hus fredag den 25. august kl. 15.15, hvor Jokum Rohde fra Danske Dramatikere og Lene Skytt Pustelnik fra Danske Sceneinstruktører deltager. Alle er naturligvis velkomne til at bidrage til debatten og herigennem udforske tilgange til arbejdsforhold og lederskab for freelancekunstnere i kultursektoren. Kulturmødet Mors løber af stablen den 24. – 26. august 2023.

Læs mere her >> Vi ses på Mors!