DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Scenograf Nathalie Mellbye bliver ny kunstnerisk direktør for Sort/Hvid

Der skal lyde et meget stort tillykke til Danske Scenografers mangeårige medlem, scenograf Nathalie Mellbye, med hendes nye rolle som kunstnerisk direktør for Sort/Hvid fra september 2023.

Nathalie er uddannet fra Statens Teaterskole i 2012 og har også en uddannelse i scene- og teaterteknologi fra Malmø Universitet. Hun har været scenograf på mange anmelderroste forestillinger og har de sidste år været ansat som bl.a. huskunstner på Aarhus Teater.

“Jeg er ikke bange for, at det bliver grimt og gør ondt, ligesom jeg elsker kontrasten mellem flabet humor og æstetisk skønne øjeblikke. Jeg glæder mig rigtig meget til at skabe sansemættede fortællinger og oplevelser med nye samarbejdspartnere og kollegaer,” udtaler siger Nathalie Mellbye blandt andet, og hun glæder sig til at føre Sort/Hvid videre.

Læs mere om på Sort/Hvids hjemmeside >>