DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Få faglig sparring af en fagfælle

Udviklingsplatformen for Scenekunst inviterer scenekunstnere til at ansøge om at få et kunstnerisk parløb, hvor man får sparring af en fagfælle på en kunstnerisk produktion i den kommende sæson (21/22). Det kunstneriske parløb er et nyt tilbud fra udviklingsplatformen. Man kan både ansøge alene og som par. Der er ansøgningsfrist d. 8. juni, og man kan forvente svar allerede d. 15. juni. Matchmaking står udviklingsplatformen for.

Hensigt

Ved at indgå i et kunstnerisk parløb med en fagfælle får du mulighed for at få sat perspektiv på din kunstneriske praksis og få specifik, faglig sparring. Formålet er at styrke kunstnerisk og faglig udvikling for frie, uafhængige scenekunstnere, der normalt kun får sparring fra andre faggrupper end deres egen.

Med programmet ’Kunstneriske parløb’ faciliterer Udviklingsplatformen for Scenekunst et forløb mellem to kunstneriske fagfæller indenfor scenekunstområdet. Ideen er, at I som fagfæller følger hinandens arbejde således, at I får en sparringspartner, som kender til lige netop den rolle og de problematikker, som I hver især arbejder med i en scenekunstnerisk proces.

Omkostninger til eksempelvis transport i forbindelse med forløbet bliver dækket af udvklingsplatformen.

Læs mere og ansøg