DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

ILT-workshops med Groupe Zur og Ontroerend Goed

I den sidste weekend af maj afholdes ILT festivalen i Aarhus, og i den forbindelse arrangerer Den Danske Scenekunstskole to workshops, som er meget interessante for medlemmer af Danske Scenografer – især de medlemmer, der har base i Jylland eller på Fyn.

Workshop med Groupe Zur

Groupe Zur består af 15 kunstnere; teknikere, dansere og musikere. Denne workshop lader deltagerne opleve forestillingen “Rue d’orchampt” samtidig med at deltagerne indvies i gruppens skaben og udførelse af deres magiske univers.

Hvornår: Fredag d. 28. maj kl 13-15. Hvor: Teatret Gruppe 38, Irma Pedersens Gade 222, 8000 Aarhus C. Pris: 225,-. Max. antal deltagere: 15

Læs mere og tilmeld dig

Workshop med Ontroerend Goed

3 timers undersøgelse af Ontroend Goeds billedmættede univers. Med udgangspunkt i deres prisvindende forestilling Are we not drawn to new erA undersøger vi sammen med gruppens kunstneriske duo, de kunstneriske principper, der ligger til grund for forestillingen. Deltagerne vil filme arbejdet og workshoppen slutter med en arbejdsdemonstration.

Hvornår: Lørdag d. 29. maj kl. 10-13. Hvor: Bora Bora, Valdemarsgade 1, 8000 Århus C. Pris: 250,-. Max. antal deltagere: 12

Læs mere og tilmeld dig