DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Lykke hædret for anden gang til Bodilfesten

Rie Lykke har vundet årets Henning Bahs-pris. Det skete ved Bodilfesten i Folketeatret i København. Rie Lykke modtager anerkendelsen for sit production design til “Vores mand i Amerika”, som handler om den danske ambassadør i USA Henrik Kauffmann, der nægtede at medvirke til samarbejdspolitikken med nazisterne under 2. Verdenskrig. Stort tilykke til Rie, der også modtog en Robert tidligere i år for samme film.

Det er anden gang, at Rie Lykke modtager Henning Bahs-prisen. Første gang var i 2015, hvor hun blev hædret for production designet til “Kapgang”.

Om Bodilprisen

“Bodil” er kritikernes filmpris. Fra 1948 til i dag har Danske Filmkritikere, som samler dagspressens filmskribenter uddelt “Bodil”-priser til dansk og udenlandsk film. “Bodil” er uafhængig af kommercielle interesser og fungerer som en pejling af hvilke film og skuespillere, kritikerstanden opfatter som mest prisværdige. Læs mere om Bodilprisen