DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Kom til bæredygtighedssalon om tekstil den 19. marts 2024

Danske scenografers bæredygtighedsudvalg inviterer til en 4. salon – denne gang til en aften med oplæg og dialog om emnet tekstil og bæredygtig produktion, hvor vi bl.a. kommer omkring design, produktion, materialer, cirkulærøkonomi, måling af aftryk og kommunikation.

Der vil være oplæg af Søren Hall, produktionsleder, iværksætter, specialhåndværker samt Anne Jull Holm, kostumedesigner. Efter oplægget vil der være debat om kreative bespænd og cirkulær produktion, hvor vi bl.a. kommer omkring: hvordan opnår vi mere bæredygtige produktioner? Hvordan ændrer det ved måden vi designer, producerer og kommunikerer på.

Du kan læse den fulde invitation her.

Tilmelding sker her på hjemmesiden – del endelig information om arrangementet og tag din kollega, chef eller ven med til en inspirerende aften.