DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Reumert-nomineringer offentliggjort

Juryen til Årets Reumert 2022 har nu navngivet de tre scenografer, der i år er indstillet til prisen. I år er det forestillinger fra to af de store provinsteatre samt et lille københavns teater, der er med i opløbet, når Årets Reumert finder sted d. 12. juni i Odeon i Odense. Foto af Karoline Lieberkind.

De nominerede for årets scenekunstdesign/scenografi:

– Karin GilleTerror/is/me, Odense Teater

– Laura RasmussenDitte Menneskebarn, Sydhavn Teater

– Mie RiisAlice i Eventyrland, Aarhus Teater

Held og lykke til de nominerede.

Om Årets Reumert

Årets Reumert blev indstiftet i 1998 af Bikubenfonden, som uddelte priserne årligt frem til og med 2017. I 2018 og 2019 fik CPH Stage, ISCENE.dk, HAVE Kommunikation & PR, Reumert-juryen og Dansk Teater samlet teaterbranchen, og prisen blev videreført. Fra 2021 er CPH Stage og Dansk Teater hovedarrangørerne bag Årets Reumert. Det sker i samarbejde med Odense Kommune, Albani Fonden og Jysk Fynske Medier. ISCENE.dk og HAVE Kommunikation & PR er eksterne samarbejdspartnere, og uddelingen af Årets Reumert finder sted i Odense via en aftale, der foreløbigt gælder for tre år.