DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Stregen i sandet: Invitation til inspirationsmøde

‘Stregen i sandet’-kampagnen har kørt her i december, januar og februar med det formål at skabe en ny tryg og givende arbejdskultur, der er fri for grænseoverskridende adfærd i alle dens afskygninger. I forlængelse af kampagnen afholdes der et inspirationsmøde d. 4. april. Vært for arrangementet er Det Danske Filminstitut. Du kan deltage både fysisk og online. Hver organisation har 10-12 pladser i salen, og de uddeles efter først til mølle princippet. Vel mødt!

Hvor og hvornår

Mandag den 4. april kl. 9-11.30 i Bio Carl på Det Danske Filminstitut, Gothersgade 55, 1123 København K & via live stream.

Tilmelding

Der er 8-12 pladser i salen pr. organisation, som fordeles efter først til mølle-princippet. Tilmeldingsfrist 14. marts. Efter tilmeldingsfristen fordeler vi pladserne og sender dig en bekræftelse på, om du har fået plads i salen. Hvis ikke, har du mulighed for at deltage online. Du kan også melde dig specifikt til at deltage online.

Meld dig til her for at deltage i salen: https://podio.com/webforms/27211782/2093392

Meld dig til her for at deltage online: https://podio.com/webforms/27220366/2094540

Program

9.00-9.30: Kaffe og croissant i DFIs foyer

9.30-11.30 – Program i salen:

– Velkomst ved initiativtagerne bag kampagnen – Producentforeningen, Dansk Skuespillerforbund, Dansk Teater og Danske Filminstruktører.

– Fokus på psykologien bag kulturændring og forebyggelse af grænseoverskridende adfærd ved erhvervspsykolog Louise Dinesen.

– 3 cases fra film-, tv- og scenekunst, hvor der arbejdes for at forebygge grænseoverskridende adfærd.

– Indføring i kampagnens materiale – Handleguiden og Handoutet ved erhvervspsykolog Louise Dinesen.

– Afslutning og tak for i dag – Handleguide og Handout uddeles.