DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Program for Picture This 21

Tirsdag d. 5. oktober går det løs med Picture This 21. Programmet for endags-begivenheden er nu endelig kommet på plads. Hovednavnet er Philipp Klausing, der er leder af Barbelsbergs nye virtual production studie DARK BAY, Europas største og mest avancerede VP studie. Klausing vil fortælle om studiets state-of-the-art teknologi og funktioner med udgangspunkt i Netflix’s længeventede tyske serie ’1899’, som er ved at blive indspillet i DARK BAY – og som Klausing er executive producer på.

Derudover er der blevet tilføjet to danske sessioner til programmet, idet instruktør Michael Madsen kommer med et case study om “Collaboration in creation – A deep dive into the development process of film and transmedia project ‘the search'”, mens VFX supervisor på ‘Riget’ Peter Hjorth m.fl. skal tale om “LED virtual production learnings from Danish drama series”.

Picture This 21 bliver afholdt på filmskolen i København. Der er stadig enkelte billetter tilbage.