DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Photoshop-kursus i april

Til april afholdes der kursus i billedredigeringsprogrammet Adobe Photoshop. Kurset afvikles over to aftener i lokalerne på Kgs. Nytorv. Vi satser altså på, at vi til den tid godt må afholde vores kurser, mens vi er i det samme lokale! Kurset er støttet af Scenografernes Rettighedsfons og er derfor gratis.

Hvornår: Mandag den 19. april og torsdag den 22. april 2021 kl. 17.00 – 21.00

Hvor: Kgs. Nytorv 21B, 1050 København K

Tilmelding

Du skal tilmelde dig senest den 11. april 2021.

Udbytte af kurset

På kurset introduceres til brug af lag, masker, retoucheringsværktøjer, farvestyring og transparens-effekter. Med udgangspunkt i typiske problemstillinger, fx afmaskning af mennesker og planter, demonstreres de vigtigste redskaber i det bedste
fotoredigeringsprogram på markedet. Kurset suppleres med et større kompendiemateriale til brug under og efter undervisningen.

Læs mere om kurset samt andre medlemsarrangementer