DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Ny sekretariatschef i Danske Scenografer

Pr. 1. januar er Pernille Rask Jensen tiltrådt som sekretariatschef i Danske Scenografer. Pernille er 41 år og vokset op på Nørrebro i København. Hun bor i dag i Københavns Nordvest-kvarter med sin mand Martin og deres fire børn.

Pernille er uddannet jurist (2007), og hun kommer fra en stilling som chef for administration og jura på Ekstra Bladet, hvor hun de seneste syv år har været med til at udvikle stabsfunktionerne, så de understøtter arbejdet i både de redaktionelle og kommercielle afdelinger. Gennem sin karriere har hun arbejdet i mange funktioner i private og offentlige organisationer, og hun har en stor erfaring med og indsigt i blandt andet HR og ansættelseskontrakter samt ophavs- og aftaleretlige forhold.

”Jeg kommer med en dyb respekt for den kreativitet og faglighed, som DS repræsenterer, og jeg glæder mig til samarbejdet med de nye kollegaer, bestyrelsen og ikke mindst alle medlemmerne. Jeg er trådt ind i en organisation, som er varm og familiær, og hvor der er en stærk relation mellem sekretariat og medlemmer. Det føler jeg mig værdimæssigt hjemme i,” siger Pernille Rask Jensen.

Overdragelse af opgaver

Jakob Pelch stopper sit virke i Danske Scenografer med udgangen af januar, hvor han går på pension. I den kommende tid vil der ske en overdragelse af opgaver fra Jakob til Pernille.