DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Invitation til Dramatikkens Festival

D. 21.-24. september inviterer Vendsyssel Teater og fællesskabet Dramatikkens Hus til Dramatikkens Festival 2022.

Om Festivalen

2022 er året, hvor vi alle fejrer dansk teaters 300-års jubilæum. I Hjørring på Vendsyssel Teater har vi brændende lyst til, i samarbejde med Dramatikkens Hus, at tage pulsen på dramatikken nu og her anno 2022. Det betyder, at vi dedikerer fire dage til ny dansk dramatik og indbyder til samtale om, hvor vi er på vej hen med dramatikken. Bliv inspireret og vær med til at sætte præg på debatten, oplev sprudlende nye tekster, mød nye og erfarne dramatikere, – og hør internationale samarbejdspartnere fra både England, Norge og Finland fortælle om, hvordan de arbejder med dramatikere og ny dramatik.

Tilmelding via dette link