DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Stærkt line-up til Another Two Days 2021

DS og FAF har fornøjelsen af igen at kunne invitere production designere i Norden til Another Two Days in Copenhagen. De to fantastiske dage er lørdag d. 6. og søndag 7. november. I år er der et meget stærkt line-up, og vi har den glæde at kunne stille med to Emmy-vindende production designere. Om lørdagen kommer tyske Uli Hanisch, der blandt andet har The Queen’s Gambit og Babylon Berlin på CV’et, og om søndagen kommer amerikanske Bob Shaw, der var production designer på den legendariske serie Sopranos og meget andet.

Praktisk information

Hvornår: lørdag d. 6. nov. 09.30-22.00 og søndag 09.30-16.00

Sted: Asta Bio, Filmhuset, Gothersgade 55, 1123 København K

Pris: DKK 1.495,- inklusive banktransaktionsgebyr, deltagelse i seminar med morgenmad (“on the run”), frokost begge dage, samt middag lørdag aften. Som medlem af DS eller FAF betaler du blot 50 % af deltagerafgiften. Se betalingsoplysninger her.

Tilmeldingsfrist: 29. oktober 2021 kl.12.00.

Læs mere om Another Two Days in Copenhagen 2021

OBS opdaterede adgangskrav – læs mere her