DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

DS på Kultur Mødet 2022

I slutningen af august samles repræsentanter og interessenter i dansk kulturliv til Kultur Mødet 2022. DS deltager naturligvis igen i år, og vi glæder os til at bidrage til debatten og udvekslingen af ideer, der kan være med til at styrke dansk kultur fremadrettet.

Scenografisk ressourcebevidsthed

Fredag d. 26. august er DS og SceNet værter for workshoppen “Fra ‘brug og smid væk’ til scenografisk ressourcebevidsthed”. De danske scenografer sidder med dér, hvor de kunstneriske visioner bliver skabt og er derfor med til at tage beslutninger, der får konsekvenser for bæredygtige løsninger. Til workshoppen vil Danske Scenografer, en forening med over 300 medlemmer, dykke ned i, hvordan vi går fra ’brug og smid væk’-kulturen til ressourcebevidsthed og genbrug. Til arrangementet åbner vi op for en diskussion med publikum og de faglige organisationer. Kom og vær med.

Workshoppen går i gang kl. 16 i Scenekunstens Hus.