DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Atelier-workshop for scenografer

Dette efterår har du mulighed for at fordybe dig i den scenografiske proces med scenograf Catia Hauberg Engel samt en række specialister fra bl.a. Kunstakademiet, Arkitektskolen og Det Kongelige Teater, når der den 13. september starter et nyt forløb over otte gange. Undervisningen dækker bl.a. 3D-print, klassiske modelleringsmaterialer og -teknikker. Der er fokus på dig og din kunstneriske udvikling, men også på kollegialt netværk og gensidig inspiration samt på smidighed og kreativitet i scenekunstneriske samarbejdsprocesser i det hele taget.

Vi arbejder både med den tekniske del fra håndtegning og digital modellering til fysisk model og byggeri. I forløbet indgår der introduktion til 3D-print, til klassiske modelleringsmaterialer og -teknikker samt til modelbrug i skala 1:25. Scenograf Catia Hauberg Engel er den gennemgående underviser og facilitator på forløbet.

Herudover vil en række specialister komme forbi atelieret med inspiration og introduktion til deres arbejdsområder; herunder Mammad Aliabadian, produktionsleder på Det Kgl. Teater, uddannet på Den Danske Scenekunstskole; Stefan Kaplan, arkitekt og uddannet på Kunstakademiets Arkitektskole og underviser i tegneprogrammer; Viktor- Emil Billund, skulptør, uddannet på Kunstakademiets Billedkunstskole; samt Thorkil fra DDSKS, scenetekniker på Den Danske Scenekunstskole igennem en lang årrække.

Medlemmer af DS får denne spændende scenografiske workshop til halv pris.

Hvor og hvornår

Den Danske Scenekunstskole, Per Knutzons Vej 5, 1437 Kbh. K, lokale: Malersalen

Tirsdage fra d. 13. sep. – 8. nov. 2022, Kl. 17:00- 21:00 (ferie uge 42)

Læs mere om forløbet og tilmeld dig her