DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Oplæg i OISTAT – et pædagogisk dyk for lyddesignere

Oplæg i OISTAT - et pædagogisk dyk for lyddesignere

Hvornår

april 9, 2024    
Hele dagen

Hvor

Danske Scenografer er medlem af OISTAT – en international organisation for alle faggrupper inden for teaterproduktioner – lige fra scenografer til lyddesignere.

OISTAT afvikler løbende events og spændende oplæg inden for faget.

Dette online ‘OISTAT Sound Design Series Kickoff’ kommer bl.a. omkring, hvorfor effektive kommunikationssystemer er afgørende for produktion af livebegivenheder, og hvordan de fungerer som rygraden i succesrige shows.

Du kan læse mere om eventen og tilmelde dig her.

Og her kommer en dansk oversættelse af indholdet:

OISTAT Sound Design Series Kickoff: Produktionssamtaleanlæg med Vinnie Macri og introduktion til lyddesignunderkommissionen

Deltag i OISTAT’s første kvartalsbegivenhed den 9. april, arrangeret af Apeiro Design, for et pædagogisk dyk i lyddesign. Denne session byder på en ekspertdiskussion om Production Intercom System Design ledet af industripioneren Vinnie Macri sammen med en introduktion til OISTAT Sound Design Sub-kommissionen ledet af Bradlee Ward.

Opdag, hvorfor effektive kommunikationssystemer er afgørende for produktion af livebegivenheder, og hvordan de fungerer som rygraden i succesrige shows. Lær mere om OISTATs underkommission for lyddesign og de muligheder, du har.