DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

AFLYST: AI inspirationsaften – AI og ophavsret

AFLYST: AI inspirationsaften - AI og ophavsret

Hvornår

maj 16, 2024    
16:00 - 17:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Kom til et spændende og relevant oplæg, når RettighedsAlliancen kigger forbi den 16. maj kl. 16.00 og fortæller om AI og ophavsret!

AI vil få (og har formentlig allerede) stor indflydelse på dit arbejde som kunstner fremover, og det er derfor vigtigt at have god viden om ophavsret og rettigheder i relation til kunstig intelligens.

AI er noget, de fleste kunstnere allerede nu har stiftet bekendtskab med i sit arbejde – enten som led i produktionsprocesser eller som kunstneren selv benytter sig af, fx i form af digitale værktøjer.

Vi skal høre lidt om, hvad der rør sig i branchen, når det gælder AI og ophavsret, herunder også om jura- og håndhævelsesarbejdet i sager på kunst- og kulturområdet. RettighedsAlliancen har allerede en del viden og erfaringer med at håndtere ulovlig brug af indhold til at træne AI-modeller særligt fra tekstområdet. Men hvad rør sig på områderne for film, tv og scenekunst i forhold til AI? Er AI en trussel, en gave, eller begge dele? Det vil vi udforske sammen med RettighedsAlliancen.

Tag gerne en kollega eller brancheven under armen og spred budskabet! Oplægget er relevant for alle kunstnere og rettighedshavere inden for tv/film, teater/scenekunst mv.

Danske Scenografer og mange andre kunstnerforbund er medlem af RettighedsAlliancen, da organisationens kerneopgave er at kæmpe for at beskytte den kreative branches rettigheder på internettet. Som interesseorganisation repræsenterer de mere end 100.000 danske rettighedshavere inden for blandt andet film-, musik-, litteratur-, billede-, design- og mediebranchen. Læs mere om organisationen på deres hjemmeside.

Tilmelding kræves og sker her via Danske Scenografers hjemmeside, og der er plads til mange! Tilmeldingsfrist er 10. maj.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.