DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Inspirationsaften om udstillingsdesign og scenografi

Inspirationsaften om udstillingsdesign og scenografi

Hvornår

september 25, 2024    
17:00 - 19:00

Tilmeldinger

kr0,00
Tilmeld dig nu

Hvor

Danske Scenografer
Kgs. Nytorv 21 B, 3., København K, 1050

Inspirationsaften om udstillingsdesign og scenografi med Sigrid Bennike og Sebastian D. Tingkær fra Torden & Lynild

Torden & Lynild er et designbureau, som skaber stærke narrative rum til udstillinger, scenekunst mm. De har for nylig vundet ADC Merit Award ved prisuddelingen i New York og anerkendelsen ’highly commendet’ fra den britiske Museums+Heritage Award for deres udstillingsdesign og scenografi på udstillingen ANBRAGT på Forsorgsmuseets hjemmeside. 

Mange af medlemmerne i Danske Scenografer beskæftiger sig løbende med udstillingsdesign og scenografi i forskellige formater og størrelser, hvor fokusset dog fortsat er rumfortællingen.  

Sigrid og Sebastian vil på denne inspirationsaften dele erfaringer og viden inden for udstillingsområdet – bl.a. med udgangspunkt i den prisvindende udstilling. 

Aftenen er tænkt som et dialogbaseret møde med diskussioner og udveksling af erfaringer og viden inden for området, så alle kan blive inspireret på tværs og sammen dygtiggøre sig inden for feltet. 

Vi håber på at se rigtig mange af jer til en god eftermiddag/aften sammen. Efter oplæg og diskussion vil der være en lille skænk over samtalen.

Tilmelding er nødvendig.

Tilmeldinger

Billetter

Registreringsoplysninger

Reservationsoversigt

1
x Standard billet
kr0,00
Pris i alt
kr0,00