DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Workshop for medlemmer om kreditering indenfor film/tv

Workshop for medlemmer om kreditering indenfor film/tv

Hvornår

august 22, 2024    
16:00 - 17:30

Tilmeldinger

kr0,00
Tilmeld dig nu

Hvor

Danske Scenografer
Kgs. Nytorv 21 B, 3., København K, 1050

I Danske Scenografer vil vi gerne invitere alle medlemmer ind til en workshop, hvor vi sammen kortlægger og drøfter ønsker til og udfordringer med kreditering indenfor film og tv-området. Vi følger op med en lignende workshop for kreditering på scenekunstområdet.

Vi oplever ofte udfordringer med netop kreditering, som vi ønsker at gøre op med. Det vil vi gerne med nogle anbefalinger til både arbejdsgivere, medlemmer og branchen generelt.

Det kan fx være en udfordring, når en production designer overtager en sæson af en serie, som allerede består af en visuel identitet. Vi oplever også produktioner, der krediterer kreativt og i nye formater.

Krediteringen er vigtig for kunstneren, men også for administrationen af eventuelle rettighedsmidler, da vi som udgangspunkt fordeler midler på baggrund af data, hentet fra rulletekster og deraf kreditering her.

Meld dig til workshoppen, som finder sted i Danske Scenografer den 22. august kl. 16-17.30.

Vi vil meget gerne have alles stemmer i dette arbejde – de nye, de erfarne, forskellige køn, aldre osv. Derfor håber vi på at se mange af jer til en indsigtsfuld og konstruktiv eftermiddag sammen.

Husk at meld dig til! God sommer!

Tilmeldinger

Billetter

Registreringsoplysninger

Reservationsoversigt

1
x Standard billet
kr0,00
Pris i alt
kr0,00