DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Huskunstner til Aveny-T, Reumert-jury og forskningsresultater

Vi bliver løbende gjort opmærksom på stillingsopslag, open calls og øvrige events, som er relevante for vores medlemmer – som vi derfor deler her på hjemmesiden.

Aveny-T søger lige nu huskunstner(e) til sæson 2025/2026. Der er ansøgningsfrist den 22. april – og du kan læse det fulde opslag her.

Årets Reumert 2024 løber af stablen den 20. juni. Til juryen er der nu open call! Så hvis du er interesseret i at blive en del af årets Reumert jury, kan du læse mere om frister, krav, opgaven mv. her.

Danmarks Filmakademi afholder generalforsamling i juni måned. Dato og lokation meldes ud senere, men akademiet vil allerede nu gerne opfordre alle interesserede til at melde deres kandidatur inden den 1. april 2024. Er du interesseret i at stille op til bestyrelsen i Filmakademiet, skal du sende en mail til info@filmakademiet.dk senest den 1. april 2024. Spørgsmål til bestyrelsesarbejdet kan stilles til sekretariatet på info@filmakademiet.dk eller på 29 80 19 84. 

Vil du med til præsentation af forskningsresultater på Scenekunstskolen? Lyddesigner og scenograf Ditlev Brinth har igennem en adjunktur-ansættelse på Den Danske Scenekunstskole forsket i relationerne imellem LYD og RUM. Ditlev har igennem arbejdet med forestillingen ”Idioten” på Teater Republique, undervisningsforløb og interviews undersøgt emnet “Multikanal æstetik”, hvor lydens væren i rum som æstetisk, dramaturgisk og teknisk praksis belyses. Ditlev præsenterer sit arbejde den 2. maj kl. 17.30-19 i P1 på Scenekunstskolen (Per Knutzons Vej 5) – med efterfølgende snacks og drikke i Foyeren. Alle er velkomne og deltagelse er gratis.