DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Fagseminar for production design – ‘One Day Only in Oslo’ 6. april

Vores fagbundskolleger i Norsk Filmforbund afvikler lørdag den 6. april 2024 ‘One Day Only in Oslo’ i Kunstnernes Hus i Oslo.

Dagsseminaret er inspireret af det danske koncept ‘Another Two Days on Copenhagen’, som production designer Rasmus Thjellesen i samarbejde med Danske Scenografer og støttet af Scenografernes Rettighedsfond har afviklet i København ad flere omgange.

Seminaret har bl.a. til formål at inspirere, faglig opdatere og netværke med kolleger inden for production design og Art Department. Årets hovedtaler er Jean-Vincent Puzos, kendt fra “Amour”, “The Lost City of Z” og meget mere. Nikolai Lockertsen og Stig Saxegaard, med mange års erfaring fra Storm Studios, vil også komme og dele deres erfaringer med iPad-tegneprogrammet Procreate. Tonje Skar Reiersen vil moderere samtalen mellem dem.

Læs mere om indhold og tilmeld her. Der er tilmeldingsfrist den 22. marts.