DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Opdateret skattevejledning for kunstnere

Hvert år udgiver Dansk Kunstnerråd en vejledning til alle kunstnere om deres skatteforhold. Vejledningen hedder i daglig tale ‘Kunstnernes Beskatning’.

Kunstnernes Beskatning 2024 er netop udkommet og er skrevet af skatteadvokat Peter Hansen i samarbejde med Dansk Kunstnerråds skatteudvalg, hvor der sidder repræsentanter fra Dansk Kunstnerråds organisationer.

Find skattevejledningen på vores hjemmeside.

Kunstnere er en mangfoldig gruppe på arbejdsmarkedet og har ofte brug for vejledning i skattespørgsmål. Mange kommer på tværs af lovgivningens standarder, fordi deres økonomi er et kludetæppe af forskellige indkomster. Derfor har Dansk Kunstnerråd i mere end 20 år udgivet Kunstnernes Beskatning, som er en kommenteret skattevejledning med afgørelser og eksempler fra praksis, der viser, at der ofte er forskellige muligheder for fortolkning af reglerne.

Læs mere om vejledningen på Dansk Kunstnerråds hjemmeside.