DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Leje af Berlin lejlighed andet halvår 2024

Så er det blevet tid til at indsende ønsker til leje af Danske Scenografers lejlighed i Berlin for andet halvår af 2024.

Perioden er: Uge 27-52, mandag den 1. juli til og med mandag den 30. december 2024

Send en mail til ds@scenograf.dk med angivelse af den eller de uger, du ønsker at booke. Har du flere ønsker, så prioritér venligst ugerne – og angiv, om du ønsker flere eller blot en enkelt uge. Da vi modtager rigtig mange mails med ønsker, vil du ikke modtage en bekræftelse på modtagelse.

Vi skal have modtaget dit ønske senest søndag den 25. februar 2024, hvorefter ønskerne fordeles. Du hører fra os – også hvis du ikke har fået dit ønske opfyldt.

Hvis der er flere, der ønsker samme uge, skeler vi lejestatistik, når vi fordeler ønskerne. Ønskes flere uger, kan dette kun imødekommes, hvis der ikke er andre, der har ønsket de pågældende uger.

Fra 4. marts kan du booke eventuelle ledige uger ved at kontakte sekretariatet på ds@scenograf.dk. På hjemmesiden kan du se hvilke uger, der aktuelt er ledige (via login). Du kan i den efterfølgende periode også booke til dine familiemedlemmer (dog aldersgrænse på min. 20 år, hvis man rejser uden voksen) såfremt lejligheden er ledig. Du er naturligvis garant for, at udlejningen til dine familiemedlemmer foregår ansvarligt.

Læs mere om foreningens fantastiske lejlighed i Berlin >>

Et uddrag af det praktiske:

  • Man lejer for 1 uge ad gangen og lejeperioden er fra mandag kl. 12 til næste mandag kl. 12.
  • Prisen er 2.000 kr. for en uge
  • Husdyr er ikke tilladt i lejligheden.
  • Alle hjælper med til at holde lejlighed og cykler i pæn stand.

Tjek altid postkassen og medbring eventuel post (fx besked om måleraflæsning) til sekretariatet, når du afleverer nøgler.