DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Vi skålede ny hjemmeside velkommen!

Tak til alle jer, der kiggede forbi Danske Scenografer i torsdags den 28. september, hvor vi fejrede Danske Scenografers nye hjemmeside.

Der var bobler, snacks, højt humør og hyggeligt kollegialt samvær.

Den nye hjemmeside blev præsenteret og gennemgået og budskabet var klart – det er medlemmernes hjemmeside, hvor I serviceres med god og brugbar viden om alt det, der rør sig på jeres område – lige fra vigtige kontraktuelle forhold til de mange gode kursustilbud fra Danske Scenografer.

Vores hjemmeside-leverandør iintelligent stod klar til at uddybe tankerne bag platform, opsætning og de tekniske forhold.

Vi håber, I vil tage godt imod hjemmesiden, huske at bruge den – og meget gerne skrive eller ringe til sekretariatet, hvis I har gode idéer til indhold eller er faldet over noget som mangler. Den er fortsat under udarbejdelse, så vi håber også på lidt tålmodighed her i opstartsfasen, indtil vi har fået fyldt endnu mere indhold på siden.

På sigt vil I have mulighed for at abonnere på nyheder mv., ligesom vi vil bede jer om at udfylde et personligt login. Vi vender fluks retur med mere info. God weekend og stort tillykke med jeres nye hjemmeside