DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Fagseminar om productiondesign 28.-29. oktober 2023

Danske Scenografer og Den Danske Filmskoles Efteruddannelse repræsenterer Danmark med fagseminaret ‘Another Two days in Copenhagen – colleagues meeting on production design’ til International Production Design Week, der løber af stablen internationalt uge 43, den 22.-29. oktober 2023. Eventen modtager økonomisk støtte fra Scenografernes Rettighedsfond. 

Det er 6. gang, vi byder velkommen til et fagseminar, som henover en weekend stiller skarpt på fiktionsserier og spillefilm i ly biografens mørke.

Denne gang sker det i samarbejde af International Production Design Week >>, der i uge 43 sætter spotlight på vores fag gennem et bredt sammensat program med aktører over hele verden.

James Chinlund (USA), prisvindende production designer på bl.a. “Requiem for a Dream”, “Avengers”, “Dawn of the Planet of the Apes” m.fl, samt Maria Djurkovic (UK) TBC! prisvindende production designer på bl.a. “Billy Elliot”, “Tinker, Tailor, Soldier, Spy” og “The Imitation Game” med flere er dette års flotte line-up.

Filmklip vil blive vist og tilgang til faget vil blive diskuteret, materiale fra arbejdsprocessen vil blive vist og blandet med spørgsmål fra biografsalens entusiastiske publikum – altsammen modereret af filmkritiker og afficionado Christian Monggaard.

Læs mere om eventen og tilmeld dig på Filmskolens hjemmeside >>