DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Vinder af årets Bodil Koch pris

Sargun Oshana vandt årets Bodil Koch-pris for ligestilling og diversitet. Det er vi rigtig begejstrede for i Danske Scenografer, da vi på vegne af Dansk Kunstnerråd, var dem, der indstillede prisvinderen 🙂

Prisen blev udpeget af kulturministeren og Bodil Koch-komitéen på Kulturmødet Mors i slutningen af august.

12 organisationer havde fået mulighed for at udpege kandidater til prisen – Dansk Kulturliv, Dansk Kunstnerråd, Dansk Artist Forbund, Dansk Teater, Dansk Forfatterforening, Organisationen Danske Museer, Dansk Folkeoplysnings Samråd, Dansk Ungdoms Fællesråd, Danske Medier, Producentforeningen, Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere. 

De 10 kandidater til årets pris var Anna Neye, Birgitte Possing, Dansk Kvindesamfund, Et Større Billede, Feminister i rustning, HUN SOLO, Kunst & kultur i balance, Stine Carsten Kendal, Stregen i sandet og Sargun Oshana.

Læs mere om prisen på Kulturministeriets hjemmeside >>