DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Karin Gille hædret med Reumert

Søndag aften fandt Årets Reumert sted i Odeon i Odense, og her blev Karin Gille hyldet som årets scenograf for sit arbejde med Terror/is/me, der blev opsat på Odense Teater. Stort tillykke til Karin!

Se de øvrige modtagere her

Om Årets Reumert

Årets Reumert blev indstiftet i 1998 af Bikubenfonden, som uddelte priserne årligt frem til og med 2017. I 2018 og 2019 fik CPH Stage, ISCENE.dk, HAVE Kommunikation & PR, Reumert-juryen og Dansk Teater samlet teaterbranchen, og prisen blev videreført. Fra 2021 er CPH Stage og Dansk Teater hovedarrangørerne bag Årets Reumert. Det sker i samarbejde med Odense Kommune, Albani Fonden og Jysk Fynske Medier. ISCENE.dk og HAVE Kommunikation & PR er eksterne samarbejdspartnere, og uddelingen af Årets Reumert finder sted i Odense via en aftale, der foreløbigt gælder for tre år.