DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Legatbolig i Paris 2022

Det er nu muligt at ansøge om ophold i Statens legatbolig i Paris for 2022. Lejligheden ligger på 2. sal i et restaureret og lyst ”hotel particulier” i 3, rue de la Perle – midt i Marais-kvarteret.Den er i to etager (dvs. ikke handicapvenlig) og indeholder opholdsstue, sovealkove, badeværelse og køkken. Lejligheden er fuldt møbleret og udstyret til 2 personer. Huslejen er 1150 Euro pr. måned inkl. varme, lys, telefon- og internetabonnement. Statens legatbolig i Paris administreres af en stiftelse med navn efter boligens givere, Ludvig Preetzmann-Aggerholm og Hustru. Stiftelsens formål er at give danske kunstnere og forskere mulighed for et ophold i Paris.

På grund af aflysninger i år forårsaget af coronakrisen, bliver nogle af dette års pladser rykket til 2022. Ansøgere kan derfor ikke søge om ophold i april, maj og juni 2022.

Sådan ansøger du

Ansøgninger om ophold i legatboligen i 2022 bedes indsendt senest mandag den 4. oktober 2021. For at tilgodese flest mulige ansøgere tildeles ophold som regel kun for én måned. Ansøgere, hvis projekt har en konkret tilknytning til Paris og/eller Frankrig, vil blive prioriteret.

Læs mere og find ansøgningsskema her

Tildeling af legatboligen forventes afgjort primo november 2021. Besked om tildeling/afslag vil blive sendt pr. e-mail til samtlige ansøgere.