DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Optag på Production Design-uddannelsen til sommer!

Der er vist ingen, der er i tvivl om, at vi – efter mange års opråb, dialoger med politikere, behovsundersøgelser og hårdt arbejde – nu har fået igennem, at der skal oprettes en ny production uddannelse på Den Danske Filmskole, efter den blev sparet væk tilbage i 2016.

Production Design-uddannelsen på Filmskolen er altså endelig en realitet! De formelle procedurer er i gang, og skolen har siden efteråret 2023 arbejdet på at skabe uddannelsens indhold og forløb sammen med bl.a. fagligt stærke og dygtige production designere.

Det første hold på den nye uddannelse starter til august og bliver en del af 2027-årgangen. Det første optag er derfor “kun” en 3-årig uddannelse, hvorfor forudgående erfaring er en stor fordel.

Der er deadline for at ansøge om optagelse 30. april 2024. Læs mere på Filmskolens hjemmeside.

Spred endelig budskabet i netværket!