DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

AFSLUTTET: Kursus i Enscape til SketchUp

AFSLUTTET: Kursus i Enscape til SketchUp

Hvornår

november 20, 2023 - november 29, 2023    
15:00 - 19:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Danske Scenografer
Kgs. Nytorv 21 B, 3., København K, 1050

Underviser er Stefan Urup Kaplan.

Målgruppe: Kurset er for let øvede SketchUp-brugere, men kræver intet forudgående kendskab til andre renderingsprogrammer.

Kort beskrivelse:
På blot 2 eftermiddage lærer du, hvordan dine 3D modeller i SketchUp opgraderes til overbevisende real-time renderinger. Kurset afholdes både fysisk og online.
Enscape styres fra SketchUp, og de to programmer kører sideløbende med hinanden, real-time: Når du justerer geometri, materialer og kameraposition i SketchUp, sker ændringerne med det samme i Enscape.
Enscape er et yderst effektivt redskab, fra første overvejelser i skitsefasen til salgs-visualiseringer af det endelige projekt. Enscape inkluderer et omfattende bibliotek af optimerede 3D træer, planter, møbler og mennesker, som gør det let og hurtigt at befolke dine 3D modeller og producere professionelle resultater.
Vi gennemgår bl.a.:
• Programmets brugerflade
• Manøvrering
• Materialebibliotek
• Materiale-editor
• Belysning
• 3D-bibliotek (Asset-library)
• Export af billeder, videoer og 360° panoramaer

Praktisk:
Kurset varer 2 eftermiddage. Der medfølger et omfangsrigt digitalt kompendium og øvelsesfiler.
Egen computer (Windows eller Mac) og mus med rulle-hjul anvendes på kurset. OBS: Real-time motoren i Enscape kræver en hurtig computer med et godt grafikkort. Læs mere om kurset og se systemkrav her.

Du kan tilmelde dig via linket, men pga. begrænsning på deltagerantal, vil tilmelding ikke automatisk medføre en plads på kurset. Du hører derfor fra os efter tilmeldingsfristens udløb.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.