DANSKE SCENOGRAFER

Menu

EN

Spørgeskema om kvalificeret arbejdskraft til jer inden for film og tv

Kalder alle medlemmer, der arbejder inden for film og tv! Vi har brug for jeres hjælp og håber, at du vil bruge tid på at besvare et spørgeskema, som skal sikre de rette kompetencer i branchen i fremtiden.

Lidt om spørgeskemaundersøgelsen

Danske Scenografer undersøger i øjeblikket, hvilke kompetencer der vil være behov for i film- og tv-produktion i fremtiden. Undersøgelsen er et samarbejde med 14 andre aktører i branchen, og Danske Scenografer er repræsenteret i “Styregruppen for kvalificeret arbejdskraft i film- og tv-branchen”. Målet med arbejdet er at sikre de rette kompetencer til vores branche i fremtiden.

Virksomheden Seismonaut gennemfører undersøgelsen for styregruppen. Dine svar vil være anonyme og blive behandlet i overensstemmelse med Seismonaut persondatapolitik, som du kan læse her. Har du spørgsmål til spørgeskemaet, kan du kontakte Seismonaut på nha@seismonaut.com. Har du spørgsmål til undersøgelsen i øvrigt, kan du kontakte Vision Denmark på cvj@visiondenmark.dk.

Hvorfor inddrager vi dig?

Din oplevelse og dit perspektiv er afgørende for vores undersøgelse, og vi håber derfor, at du vil besvare dette spørgeskema, gerne hurtigst muligt og senest 16. maj 2024.

Her er et direkte link til spørgeskemaet.

Vi vil gerne høre din mening om aktuelle tendenser, i film- og tv-branchen såsom den teknologiske udvikling og grøn omstilling, og hvordan du tror at disse kommer til at påvirke opgaver og kompetencer indenfor dit fagområde.

Tusinde tak på forhånd!

Dit svar er anonymt, og det tager ca. 15 minutter at gennemføre. Ved deltagelse i undersøgelsen får du mulighed for at være med i lodtrækningen om 5 x 500 kr. til SuperGavekortet.

Husk deadline for besvarelse er 16. maj 2024!